Obsah kurzu

    1. Vítejte v online verzi IFS konference o bezpečnosti potravin 2020

    2. Krátký návod

    3. Malý průzkum na úvod

    1. 09:00 Úvod | Ing. Miroslav Šuška, IFS Management GmbH a QUALIFOOD s.r.o.

    2. 09:05 Úvod | Prof. Jozef Golian, Dr., Slovenská polnohospodárska univerzita v Nitre

    3. 09:10 Normy IFS: aktuální stav a novinky od IFS | Nevin Rühle, IFS Management GmbH

    4. 09:40 Riadenie alergénov v potravinárskych prevádzkach | Ing. Martin Horváth, SGS Slovakia s.r.o.

    5. 10:10 - 10:30 Přestávka na kávu

    6. 10:30 Stahování výrobku z trhu | Ing. Martina Frolíková, VITANA, a.s. (Orkla Foods)

    7. 10:40 Kultura bezpečnosti potravin a další novinky v normě IFS Food verze 7 | Ing. Miroslav Šuška, IFS Management GmbH a QUALIFOOD s.r.o.

    8. 12:00 - 13:00 Přestávka na oběd

    9. 13:00 IFS digitální produkty jako přidaná hodnota pro IFS certifikované organizace | Umut Karaduman, IFS Management GmbH

    10. 13:30 „Clean Label“ vo východoeurópskych krajinách | Ing. Ján Durec, PhD., McCarter a.s.

    11. 14:00 Tvorba a implementacia efektívneho sanitačneho programu pri spracovaní tekutých potravín, faktory a riziká ovplyvňujúce jeho účinnost | Ing. Miroslav Kiš, TÜV SÜD Slovakia s.r.o.

    12. 14:20-14:40 Přestávka na kávu

    13. 14:40 Požadavky Metro Cash&Carry na dodavatele | Ing. Petra Bártová, Metro Cash&Carry SR s.r.o.

    14. 15:05 Efektivní řízení cizích předmětů ve výrobě potravin | Ing. Miroslav Šuška QUALIFOOD s.r.o.

    15. 15:35 Systém kvality z pohľadu obchodných reťazcov | Ing. Martin Krajčovič, Slovenská aliancia moderného obchodu (SAMO)

    16. 16:00 Pár slov na závěr | Prof. Ing. Jozef Golian Dr., Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

    17. 16:02 Závěr konference | Ing. Miroslav Šuška IFS Management GmbH a QUALIFOOD s.r.o.

    1. Prezentácia SGS Slovakia

    2. IFS

    3. ISO 22000

    4. ISO 14001

    5. ISO 45001

    6. Label review (LABEL CHECKS)

    7. Certifikácia/verifikácia uhlíkovej stopy podľa ISO 14064

    1. Partneři konference

    2. TÜV SÜD Czech s.r.o. - partner konference

    3. SALIMA 2021 - pozvánka na akci

    1. Prezentace z IFS konference Praha 2019: Ing. Miroslav Šuška, QUALIFOOD s.r.o. a IFS Management GmbH - Norma IFS Food verze 7: očekávané změny

    2. Krátký videoklip z IFS konference 2019 v Praze

    3. Slevový kupón pro zakoupení trvalého videozáznamu

    1. Na závěr

    2. Jak se vám konference líbila a co máme příště zlepšit?

    3. Jaká témata a prezentující byste chtěli vidět na příští konferenci?

About this course

  • 1 290,00 Kč
  • 36 lekce
  • 5 hodiny videoobsahu

Časté dotazy

  • Jak bude online konference probíhat?

    Po zakoupení vstupného obdržíte před konferencí emailem přístupové informace. S jejich pomocí se v den akce v čas podle programu (zahájení 9:00) připojíte na počítači, tabletu nebo mobilním telefonu ke konferenci a budete sledovat jednotlivé prezentace.

  • Budu moci klást dotazy?

    Ano, u každé prezentace je okno pro dotazy, prezentující byli požádáni. aby byli k dispozici v době jejich prezentace a krátce po ní pro zodpovězení dotazů. Proto je vhodné sledovat prezentace v časech podle programu.

  • Nekoupil(a) jsem si přístup s trvalým záznamem, je možný ho dokoupit?

    ANO, záznam bude možné koupit i po konferenci, ale pro její účastníky naleznete v sekci Bonusy slevový kupón a trvalý přístup tak zakoupíte do 31.10.2020 za výhodnou cenu jako kdybyste si ho zakoupili se vstupenkou na den akce.

Kontakt

QUALIFOOD s.r.o.

nám. Míru 111/17, 787 01  Šumperk

IČ 26822563, DIČ CZ26822563

[email protected]    tel. 583 283 459