Obsah kurzu

    1. Vítejte v online verzi IFS konference o bezpečnosti potravin 2019

    2. Krátký návod

    3. Malý průzkum na úvod

    1. Stephan Tromp, IFS Management GmbH - Jak normy IFS pomáhají rozvíjet přes 25.000 společností ve 104 zemích?

    2. David Psomiadis, PhD, Imprint Analytics GmbH - Pokročilé možnosti testování autenticity potravin jako nástroj v plánech prevence falšování potravin

    3. Darie Sudová, Rentokil Initial s.r.o. - PestConnect systém. Vysoce účinný moderní nástroj v boji proti škůdcům. Úspora Vašeho času a peněz!

    4. Ing. Jindřich Pokora, Státní zemědělská a potravinářská inspekce - Stav plnění zákonných požadavků u výrobců potravin podle Státní zemědělské a potravinářské inspekce

    5. Ing. Miroslav Šuška, QUALIFOOD s.r.o. a IFS Management GmbH - Norma IFS Food verze 7: očekávané změny

    6. Bc. David Šíma, MBA, BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o. - Povinnost hlásit stahování/odvolání produktů z trhu

    7. MVDr. Jan Váňa, Státní veterinární správa - Stav plnění zákonných požadavků u výrobců potravin podle Státní veterinární správy

    8. MVDr. Andrea Waldhauserová, Uzeniny Příbram, a.s. - Kontrola kvality potravin, diagnostika alergenů a patogenů ve výrobě

    9. Jiří Macura, Biomin Czech a RomerLabs CZ&SK, Kontrola kvality potravin, diagnostika alergenů a patogenů

    10. Petr Mráz, Loma Systems s.r.o. - Detekce kovů v potravinářském průmyslu

    11. Ing. Lenka Repková, ALS Czech Republic, s.r.o. - Alergeny

    12. MVDr. Dušan Bergr, Albert Česká republika, s.r.o. - Obecné požadavky společnosti Albert na dodavatele výrobků privátních značek

    13. Ing. Anna Malenová, Albert Česká republika, s.r.o. - Problematika ovoce, zeleniny a MRL

    14. Ing. Jozef Kerekréty, Lloyds Register Quality Assurance Limited - Dodržení teplotního řetězce u chlazených a mražených potravin

    15. Ing. Petra Bártová, Makro Cash&Carry ČR s.r.o. - Zajištění bezpečných potravin ultralocal dodavatelů

    16. Lukáš Jírovec, Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o. - Maximální hygiena, bezpečné skladování tekutin

    1. Přestávka na kávu

    1. Audity IFS v době pandemie Covid-19

    1. Partneři konference

    2. Mediální partneři

    1. Krátký videoklip z IFS konference 2019

    2. Další bonusy včetně 50% slevy na všechny online kurzy QUALIFOOD Academy

About this course

  • 990,00 Kč
  • 28 lekce
  • 5 hodiny videoobsahu

Časté dotazy

  • Jak bude online konference probíhat?

    Obsahem jsou videozáznamy všech prezentací z IFS konference o bezpečnosti potravin, která proběhla v Praze 31.10.2019, spolu s prezentací o aktuálním přístupu IFS Management GmbH v době pandemie Covid-19.

  • Kde se dozvím další podrobnosti o akci?

    V první části online konference bude návod k použití online platformy. V případě potřeby se můžete zeptat emailem ([email protected]), případně boxem pro dotazy v online platformě.

  • Plánujete v roce 2020 další konferenci?

    ANO, připravujeme dokonce 2 konference, v Nitře 8.10.2020 a v Praze 3.11.2020. Věříme, že v té době již bude současná koronavirová krize překonána a že naše akce již neovlivní.

Kontakt

QUALIFOOD s.r.o.

nám. Míru 111/17, 787 01  Šumperk

IČ 26822563, DIČ CZ26822563

[email protected]    tel. 583 283 459