Obsah kurzu

  • 1

    Úvod | Vítejte v online verzi konference

    • Vítejte v online verzi IFS konference o bezpečnosti potravin 2021

    • Krátký návod

    • Malý průzkum na úvod

  • 2

    Program IFS konference - 19.10.2021

    • 09:00 - 09:05 Úvod | Ing. Miroslav Šuška, IFS Management GmbH a QUALIFOOD s.r.o.

    • 09:05 - 09:35 Normy IFS: aktuální stav a novinky od IFS | Nevin Rühle, IFS Management GmbH

    • 09:35 - 10:20 Novinky z potravinářské legislativy | Ing. David Zima, Ministerstvo zemědělství ČR

    • 10:20 - 10:40 Přestávka na kávu

    • 10:40 - 11:20 Výsledky úřední kontroly | Ing. Jindřich Pokora, Státní zemědělská a potravinářská inspekce

    • 11:20 - 12:00 Co je nového v normách IFS Logistics v 2.3 a IFS Broker v 3.1 | Beata Studzinska-Marciniak, IFS Management GmbH

    • 12:00 - 13:00 Přestávka na oběd

    • 13:00 - 13:25 Meranie a zlepšovanie firmenej kultúry bezpečnosti potravín | Ing. Martin Horváth, SGS Slovakia s.r.o.

    • 13:25 - 13:50 IFS Food verze 7: zkušenosti z prvních auditů, Kultura bezpečnosti potravin z pohledu IFS | Chryssa Dimitriadis, IFS Management GmbH

    • 13:50 - 13:55 Ukončení 1. dne konference a informace pro den 2 | Ing. Miroslav Šuška, QUALIFOOD s.r.o.a IFS Management GmbH

  • 3

    Program IFS konference - 20.10.2021

    • 09:00 - 09:05 Zahájení 2. dne konference | Ing. Miroslav Šuška, IFS Management GmbH a QUALIFOOD s.r.o.

    • 09:05 - 09:30 Quality culture a jak ji uchopit ? | Ing Martina Frolíková, Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.

    • 09:25 - 09:45 Analýza príčin odchýlky, Náprava vs. Nápravné opatrenie - Ako správne vytvoriť a implementovat akčný plán z posudzovania? | Ing. Miroslav Kiš, TÜV SÜD Czech s.r.o.

    • 09:45 - 10:00 Interní inspekce digitálně | Ing. Marta Nováková, Velká Pecka s.r.o. (rohlik.cz)

    • 10:00 - 10:15 Přestávka na kávu

    • 10:15 - 10:40 Incidenty, které vedly ke stažení výrobků – zkušenosti z praxe | Ing. Jozef Kerekréty, Lloyd`s Register EMEA

    • 10:40 - 11:00 Kvalita je měřitelná | Ing. Jana Coufalová, Testo, s.r.o.

    • 11:00 - 11:15 Udržitelnost ryb | Dušan Bergr, Albert Česká republika, s.r.o.

    • 11:15 - 11:35 Nutriční značení na obalech | Anna Malenová, Albert Česká republika, s.r.o.

    • 11:35 - 11:50 Proč váš ATP test nemusí pracovat správně: vliv na váš program monitoringu prostředí | Mikio Bakke Ph.D., Kikkoman Biochemifa Company

    • 11:45 - 12:03 IFS Integrity program pro zajištění důvěryhodnosti certifikátů | Ing. Miroslav Šuška, IFS Management GmbH

    • 12:03 - 12:05 Závěr konference | Ing. Miroslav Šuška, IFS Management GmbH a QUALIFOOD s.r.o.

  • 4

    Partneři

    • Partneři konference

    • DERATOR s.r.o.

    • Lloyd`s Register EMEA (video)

    • Lloyd`s Register EMEA

    • NanoZone - ošetření potravinářských povrchů nano-materiálem

    • QSL s.r.o.

    • SGS Slovakia spol. s r.o.

    • SALIMA

    • Testo s.r.o.

    • TÜV SÜD Czech s.r.o. (video)

    • TÜV SÜD Czech s.r.o.

  • 5

    Bonusy

    • Slevový kupón pro zakoupení trvalého videozáznamu

    • Slevový kupon kurz IFS Academy: Požadavky normy IFS Food 7

    • Slevový kupon luminometr Kikkoman Smart

    • Slevový kupon detekovatelné pomůcky BST Limited (Velká Británie)

  • 6

    Další kroky

    • Na závěr

    • Váš názor na online formu konference

    • Jak se vám konference líbila a co máme příště zlepšit?

    • Jaká témata a prezentující byste chtěli vidět na příští konferenci?

Časté dotazy

  • Jak bude online konference probíhat?

    Po zakoupení vstupného obdržíte den před konferencí emailem přístupové informace. S jejich pomocí se v den akce v čas podle programu (zahájení 9:00) připojíte na počítači, tabletu nebo mobilním telefonu ke konferenci a budete sledovat jednotlivé prezentace. Přístup budete mít již od 8:30.

  • Budu moci klást dotazy?

    Ano, u každé prezentace je okno pro dotazy, prezentující byli požádáni. aby byli k dispozici v době jejich prezentace a krátce po ní pro zodpovězení dotazů. Proto je vhodné sledovat prezentace v časech podle programu.

  • Nekoupil(a) jsem si přístup s trvalým záznamem, je možný ho dokoupit?

    ANO, záznam bude možné koupit i po konferenci, ale pro její účastníky naleznete v sekci Bonusy slevový kupón a trvalý přístup tak zakoupíte do 30.10.2021 za výhodnou cenu jako kdybyste si ho zakoupili se vstupenkou na den akce.

Kontakt

QUALIFOOD s.r.o.

nám. Míru 111/17, 787 01  Šumperk

IČ 26822563, DIČ CZ26822563

info@qualifood.cz    tel. 583 283 459