Obsah kurzu

    1. Vítejte v online verzi IFS konference o bezpečnosti potravin 2024

    2. Malý průzkum na úvod

    1. Mario Schuster, IFS Management GmbH - IFS v roce 2024

    2. Chryssa Dimitriadis, IFS Management GmbH - První zkušenosti s normou IFS Food 8

    3. Joachim Schulz, IFS Management GmbH - Jak funguje řízení kvality a program integrity IFS?

    4. Oliver Breedon, BST Detectable Products - Prevence kontaminace cizími předměty pomocí detekovatelných produktů

    5. Ing. David Zima, Ministerstvo zemědělství ČR - Novinky v potravinářské legislativě

    6. Ing. Miloš Kavka - Aktuální výsledky kontrol CZPI v roce 2023 a některé přístupy SZPI k označování potravin

    7. Iva Werbynská, Obalový institut SYBA s.r.o. - Obaly jako strážci potravin: Ochrana, prevence plýtvání a legislativní výzvy v nejednotném EU trhu

    8. Petra Bártová, Makro Cash&Carry ČR s.r.o. - Překonání krize: Zkušenosti ze zvládnutí kybernetického útoku

    9. Ing. Jozef Kerekréty, LRQA Česká republika s.r.o. - Změny v HACCP podle IFS Food v8 a Codex Alimentarius

    10. Mgr. Lucie Lachmanová, Rentokil Initial s.r.o. - PestConnect - systém a zařízení pro digitální monitoring a ochranu před hlodavci

    11. Ing. Miroslav Kiš, TÜV SÜD Czech s.r.o. - Nejčastější odchylky z auditů IFS a jak se jim vyvarovat

    12. Jiří Macura, Eurofins Food & Feed Testing Czech Republic s.r.o. - Autenticita a falšování potravin

    1. Partneři konference

    2. ALS Czech Republic

    3. DQS Slovakia

    4. MASO-PROFIT

    5. MASØN Jakubovice

    6. Testo

    1. Na závěr

    2. Jaká témata a prezentující byste chtěli vidět na příští konferenci?

About this course

  • 2 166,00 Kč
  • 22 lekce
  • 5 hodiny videoobsahu

Kontakt

QUALIFOOD s.r.o.

Dobrovského 1242/7, 787 01  Šumperk

IČ 26822563, DIČ CZ26822563

[email protected]    tel. 583 283 459