Obsah kurzu

    1. Vítejte v kurzu!

    2. Krátký návod

    3. Krátký videonávod

    4. Pár otázek na úvod

    1. Na úvod

    2. Úvodní informace a doporučení WHO pro výrobce potravin v době pandemie COVID-19

    3. Potenciální přenos COVID-19 potravinami

    4. Krátký test pro zopakování

    5. Pracovníci ve výrobě potravin: znalost symptomů COVID-19

    6. Pracovníci ve výrobě potravin: prevence přenosu COVID-19 v prostředí

    7. Pracovníci ve výrobě potravin: použití jednorázových rukavic

    8. Pracovníci ve výrobě potravin: odstupy mezi pracovníky ve výrobním prostředí

    9. Krátký test pro zopakování

    10. Pracovníci ve výrobě potravin: onemocnění COVID-19 na pracovišti

    11. Pracovníci ve výrobě potravin: doprava a dodání surovin a potravin

    12. Pracovníci ve výrobě potravin: jídelny a kantýny pro pracovníky

    13. Homeoffice: bezpečnost dat

    14. Prezentace z celého kurzu

    1. Přístup a nástroje IFS pro dobu koronavirové pandemie

    2. Informační zpravodaj IFS pro potravinářský průmysl - překlad do českého jazyka

    3. Další informace od IFS

    1. Detekce viru SARS CoV-2 v pracovním a komunálním prostředí

    1. Závěrečný test

    1. Další zdroje informací

    2. Než odejdete...

    3. Váš certifikát o účasti v kurzu

About this course

  • Zdarma
  • 26 lekce
  • 1 hodina videoobsahu