Obsah kurzu

  • 1

    Vítejte v kurzu!

    • Vítejte v kurzu!

    • Krátký návod

    • Krátký videonávod

    • Pár otázek na úvod

  • 2

    COVID-19 a bezpečnost potravin

    • Na úvod

    • Úvodní informace a doporučení WHO pro výrobce potravin v době pandemie COVID-19

    • Potenciální přenos COVID-19 potravinami

    • Krátký test pro zopakování

    • Pracovníci ve výrobě potravin: znalost symptomů COVID-19

    • Pracovníci ve výrobě potravin: prevence přenosu COVID-19 v prostředí

    • Pracovníci ve výrobě potravin: použití jednorázových rukavic

    • Pracovníci ve výrobě potravin: odstupy mezi pracovníky ve výrobním prostředí

    • Krátký test pro zopakování

    • Pracovníci ve výrobě potravin: onemocnění COVID-19 na pracovišti

    • Pracovníci ve výrobě potravin: doprava a dodání surovin a potravin

    • Pracovníci ve výrobě potravin: jídelny a kantýny pro pracovníky

    • Homeoffice: bezpečnost dat

    • Prezentace z celého kurzu

  • 3

    Přístup IFS k certifikacím v době koronavirové pandemie

    • Přístup a nástroje IFS pro dobu koronavirové pandemie

    • Informační zpravodaj IFS pro potravinářský průmysl - překlad do českého jazyka

    • Další informace od IFS

  • 4

    Bonus

    • Detekce viru SARS CoV-2 v pracovním a komunálním prostředí

  • 5

    Závěrečný test

    • Závěrečný test

  • 6

    Další kroky

    • Další zdroje informací

    • Než odejdete...

    • Váš certifikát o účasti v kurzu