COVID-19 a bezpečnost potravin
Krátký kurz zdarma pro prevenci šíření COVID-19 ve výrobě potravin.
Vítejte v kurzu!
Krátký návod
Krátký videonávod
Pár otázek na úvod
Na úvod
Úvodní informace a doporučení WHO pro výrobce potravin v době pandemie COVID-19
Potenciální přenos COVID-19 potravinami
Krátký test pro zopakování
Pracovníci ve výrobě potravin: znalost symptomů COVID-19
Pracovníci ve výrobě potravin: prevence přenosu COVID-19 v prostředí
Pracovníci ve výrobě potravin: použití jednorázových rukavic
Pracovníci ve výrobě potravin: odstupy mezi pracovníky ve výrobním prostředí
Krátký test pro zopakování
Pracovníci ve výrobě potravin: onemocnění COVID-19 na pracovišti
Pracovníci ve výrobě potravin: doprava a dodání surovin a potravin
Pracovníci ve výrobě potravin: jídelny a kantýny pro pracovníky
Homeoffice: bezpečnost dat
Prezentace z celého kurzu
Přístup a nástroje IFS pro dobu koronavirové pandemie
Informační zpravodaj IFS pro potravinářský průmysl - překlad do českého jazyka
Další informace od IFS
Detekce viru SARS CoV-2 v pracovním a komunálním prostředí
Závěrečný test
Další zdroje informací
Než odejdete...
Váš certifikát o účasti v kurzu