Obsah kurzu

    1. Vítejte v online verzi IFS konference o bezpečnosti potravin 2020

    2. Krátký návod

    3. Malý průzkum na úvod

    1. 09:00 - 09:05 Úvod | Ing. Miroslav Šuška, IFS Management GmbH a QUALIFOOD s.r.o.

    2. 09:05 - 09:20 Normy IFS: aktuální stav a novinky od IFS | Stephan Tromp, IFS Management GmbH

    3. 09:20 - 10:00 Aktuality v potravinářské legislativě | Ing. David Zima, Ministerstvo zemědělství ČR

    4. 10:00 - 10:05 Přestávka na kávu

    5. 10:05 - 11:20 Kultura bezpečnosti potravin a další novinky v normě IFS Food verze 7 | Ing. Miroslav Šuška, IFS Management GmbH a QUALIFOOD s.r.o.

    6. 11:20 - 12:15 Výsledky úřední kontroly zaměřené na přítomnost alergenů | Ing. Jindřich Pokora, Státní zemědělská a potravinářská inspekce

    7. 12:15 - 12:45 Přestávka na oběd

    8. 12:45 - 13:15 Řešení potravinářských podvodů - autentizační řešení pro ochranu značky | David Psomiadis, PhD, Imprint Analytics GmbH

    9. 13:15 - 14:00 Na co si dát pozor při označování potravin | Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

    10. 14:00 - 14:18 Potraviny z hmyzu, legislativa a zkušenosti | MVDr. Jan Váňa, Státní veterinární správa

    11. 14:18-14:25 Přestávka na kávu

    12. 14:25 - 14:45 Revoluce v dezinfekci nožů a pomůcek | Mgr. Jan Strejček, CORMEN s.r.o.

    13. 14:45 - 15:10 Usnadněte si audit IFS díky IoT technologiím - případová studie | Štěpán Hodač, I love Hummus, s.r.o., Ing. Veronika Matoušková, Poradenství při zavádění a údržbě systémů bezpečnosti a kvality potravin,Jiří Hýbek,Hexio a.s.

    14. 15:10 - 15:40 IFS digitální produkty jako přidaná hodnota pro IFS certifikované organizace | Umut Karaduman, IFS Management GmbH

    15. 15:40 - 16:14 Validace, verifikace a monitoring detektorů kovu. Nakládání s výrobky vyřazenými detektory kovů | Ing. Josef Minář - Zajištění kvality

    16. 16:14 - 16:57 Coronavirus – jak se připravit na pandemickou situaci? | Ing Martina Frolíková, Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.

    17. 16:57 - 17:00 Závěr konference | Ing. Miroslav Šuška, IFS Management GmbH a QUALIFOOD s.r.o.

    1. Partneři konference

    2. Imprint Analytics GmbH - partner konference (video)

    3. Imprint Analytics GmbH - partner konference

    4. CORMEN s.r.o. - partner konference

    5. SALIMA 2021 - pozvánka na akci

    1. Prezentace z IFS konference Praha 2019: Ing. Miroslav Šuška, QUALIFOOD s.r.o. a IFS Management GmbH - Norma IFS Food verze 7: očekávané změny

    2. Krátký videoklip z IFS konference 2019 v Praze

    3. Slevový kupón pro zakoupení trvalého videozáznamu

    1. Na závěr

    2. Váš názor na online formu konference

    3. Jak se vám konference líbila a co máme příště zlepšit?

    4. Jaká témata a prezentující byste chtěli vidět na příští konferenci?

About this course

  • 1 290,00 Kč
  • 32 lekce
  • 7 hodiny videoobsahu

Časté dotazy

  • Jak bude online konference probíhat?

    Po zakoupení vstupného obdržíte den před konferencí emailem přístupové informace. S jejich pomocí se v den akce v čas podle programu (zahájení 9:00) připojíte na počítači, tabletu nebo mobilním telefonu ke konferenci a budete sledovat jednotlivé prezentace. Přístup budete mít již od 8:30.

  • Budu moci klást dotazy?

    Ano, u každé prezentace je okno pro dotazy, prezentující byli požádáni. aby byli k dispozici v době jejich prezentace a krátce po ní pro zodpovězení dotazů. Proto je vhodné sledovat prezentace v časech podle programu.

  • Nekoupil(a) jsem si přístup s trvalým záznamem, je možný ho dokoupit?

    ANO, záznam bude možné koupit i po konferenci, ale pro její účastníky naleznete v sekci Bonusy slevový kupón a trvalý přístup tak zakoupíte do 30.11.2020 za výhodnou cenu jako kdybyste si ho zakoupili se vstupenkou na den akce.

Kontakt

QUALIFOOD s.r.o.

nám. Míru 111/17, 787 01  Šumperk

IČ 26822563, DIČ CZ26822563

[email protected]    tel. 583 283 459