Norma IFS Food verze 8 prakticky
Prakticky zaměřený podrobný kurz poskytující informace o protokolu a požadavcích normy IFS Food verze 7. S velkým množstvím názorných fotografií, videí, testů a případových studií.
Kurz bude dostupný od jara 2022
Vítejte v kurzu!
Krátký návod
Krátký videonávod
Pár otázek na úvod
Úvod a struktura kurzu
IFS a GFSI schválené normy
Normy IFS a kde je aplikovat?
Audit nebo hodnocení? Nová terminologie v normě IFS Food verze 7
Krátký test
Druhy hodnocení
Neohlášená hodnocení a IFS Food Check
IFS Integrity aktivity
Krátký test
Rozsah hodnocení - co je a co není možné certifikovat?
Neshody a odchylky - změněné hodnocení
KO požadavky
Krátký test
Průběh auditu
Činnosti po auditu
Dokumenty z auditu
Databáze IFS, jak ji využít a kdo vidí mé údaje?
Kapitola 1
Kapitola 2
Kapitola 3
Případová studie: osobní hygiena
Kapitola 4
Případová studie: řízení alergenů
Případová studie: správná výrobní praxe
Případová studie: Řízení cizích předmětů
Případová studie: falšování potravin
Kapitola 5
Případová studie: řízení krizí
Případová studie: náprava vs. nápravné opatření
Kapitola 6
IFS Dashboard - základní informace
IFS Dashboard - vlastní úpravy
Závěrečný test
Případová studie k závěrečnému testu