Připravujeme

Kurz bude dostupný od jara 2022

Obsah kurzu

    1. Vítejte v kurzu!

    2. Krátký návod

    3. Krátký videonávod

    4. Pár otázek na úvod

    1. Úvod a struktura kurzu

    2. IFS a GFSI schválené normy

    3. Normy IFS a kde je aplikovat?

    4. Audit nebo hodnocení? Nová terminologie v normě IFS Food verze 7

    5. Krátký test

    1. Druhy hodnocení

    2. Neohlášená hodnocení a IFS Food Check

    3. IFS Integrity aktivity

    4. Krátký test

    5. Rozsah hodnocení - co je a co není možné certifikovat?

    6. Neshody a odchylky - změněné hodnocení

    7. KO požadavky

    8. Krátký test

    9. Průběh auditu

    10. Činnosti po auditu

    11. Dokumenty z auditu

    12. Databáze IFS, jak ji využít a kdo vidí mé údaje?

    1. Kapitola 1

    2. Kapitola 2

    3. Kapitola 3

    4. Případová studie: osobní hygiena

    5. Kapitola 4

    6. Případová studie: řízení alergenů

    7. Případová studie: správná výrobní praxe

    8. Případová studie: Řízení cizích předmětů

    9. Případová studie: falšování potravin

    10. Kapitola 5

    11. Případová studie: řízení krizí

    12. Případová studie: náprava vs. nápravné opatření

    13. Kapitola 6

    1. IFS Dashboard - základní informace

    2. IFS Dashboard - vlastní úpravy

    1. Závěrečný test

    2. Případová studie k závěrečnému testu

About this course

  • 3 990,00 Kč
  • 42 lekce
  • 0 hodin videoobsahu