Připravujeme

Kurz bude dostupný od září 2020 (po vydání normy)

Obsah kurzu

  • 1

    Vítejte v kurzu!

    • Vítejte v kurzu!

    • Krátký návod

    • Krátký videonávod

    • Pár otázek na úvod

  • 2

    Úvod a základní informace normách IFS

    • Úvod a struktura kurzu

    • IFS a GFSI schválené normy

    • Normy IFS a kde je aplikovat?

    • Audit nebo hodnocení? Nová terminologie v normě IFS Food verze 7

    • Krátký test

  • 3

    Protokol normy IFS Food verze 7

    • Druhy hodnocení

    • Neohlášená hodnocení a IFS Food Check

    • IFS Integrity aktivity

    • Krátký test

    • Rozsah hodnocení - co je a co není možné certifikovat?

    • Neshody a odchylky - změněné hodnocení

    • KO požadavky

    • Krátký test

    • Průběh auditu

    • Činnosti po auditu

    • Dokumenty z auditu

    • Databáze IFS, jak ji využít a kdo vidí mé údaje?

  • 4

    Požadavky normy IFS Food verze 7

    • Kapitola 1

    • Kapitola 2

    • Kapitola 3

    • Případová studie: osobní hygiena

    • Kapitola 4

    • Případová studie: řízení alergenů

    • Případová studie: správná výrobní praxe

    • Případová studie: Řízení cizích předmětů

    • Případová studie: falšování potravin

    • Kapitola 5

    • Případová studie: řízení krizí

    • Případová studie: náprava vs. nápravné opatření

    • Kapitola 6

  • 5

    IFS Dashboard - přidaná hodnota IFS certifikace

    • IFS Dashboard - základní informace

    • IFS Dashboard - vlastní úpravy

  • 6

    Závěrečný test

    • Závěrečný test

    • Případová studie k závěrečnému testu

  • 7

    Další kroky

    • Blahopřejeme! Jaké jsou další kroky?

    • Další zdroje informací

    • Než odejdete...

    • Váš certifikát