Obsah kurzu

  • 1

    Úvod | Vítejte v online verzi konference

    • Vítejte v online verzi IFS konference o bezpečnosti potravin 2022

    • Krátký návod

    • Malý průzkum na úvod

  • 2

    Prezentace z IFS konference

    • Stephan Tromp, IFS Management GmbH - Normy IFS: aktuálním stav a novinky od IFS

    • Chryssa Dimitriadis, IFS Management GmbH - Co je nového v normě IFS Food verze 8?

    • Beata Studzinska-Marciniak, IFS Management GmbH - IFS Logistics: výhody implementace a příklady správné praxe

    • Ing. Martina Frolíková a Šárka Drábková, Orkla Česko a Slovensko a.s. - Sustainabilita v kvalitě

    • Jiří Šintál, Tyco Fire&Security Czech Republic s.r.o. - Digitální bezpečnost potravin

    • Vladimír Gombík, Rentokil Initial, s.r.o. - Lumnia UV LED lapače nové generace – evoluční řešení proti létajícímu hmyzu

    • Ing. Miroslav Kiš, TÜV SÜD Czech s.r.o. - Efektivní plán analýz pro monitoring hygieny prostředí a bezpečnosti vstupních surovin

    • Iva Werbynská, Obalový institut SYBA - Obaly a jejich role v bezpečnosti potravin

    • Ing. Jozef Kerekréty, LRQA Česká republika s.r.o. - Analýza nebezpečí pro bezpečnosti potravin, falšování potravin a obranu potravin - podobnosti i rozdíly.

    • Petra Bártová, Makro Cash&Carry ČR s.r.o. - Digitálně od začátku do konce

    • doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D., VŠCHT Praha - Falšování potravin – lze vždy odhalit v laboratoři?

  • 3

    Partneři

    • Partneři konference

    • Mediální partneři

    • ALS Czech Republic

    • Durwen

    • LRQA Česká republika - dokumenty

    • LRQA Česká republika - video

    • Testo - dokumenty

    • Testo - video

    • The Cloud Provider

    • TÜV SÜD Czech

    • Tyco Fire&Security Czech Republic, divize Johnson Controls

  • 4

    Další kroky

    • Na závěr

    • Jaká témata a prezentující byste chtěli vidět na příští konferenci?

Kontakt

QUALIFOOD s.r.o.

nám. Míru 111/17, 787 01  Šumperk

IČ 26822563, DIČ CZ26822563

[email protected]    tel. 583 283 459