Obsah kurzu

    1. Vítejte v online verzi IFS konference o bezpečnosti potravin 2022

    2. Krátký návod

    3. Malý průzkum na úvod

    1. Stephan Tromp, IFS Management GmbH - Normy IFS: aktuálním stav a novinky od IFS

    2. Chryssa Dimitriadis, IFS Management GmbH - Co je nového v normě IFS Food verze 8?

    3. Beata Studzinska-Marciniak, IFS Management GmbH - IFS Logistics: výhody implementace a příklady správné praxe

    4. Ing. Martina Frolíková a Šárka Drábková, Orkla Česko a Slovensko a.s. - Sustainabilita v kvalitě

    5. Jiří Šintál, Tyco Fire&Security Czech Republic s.r.o. - Digitální bezpečnost potravin

    6. Vladimír Gombík, Rentokil Initial, s.r.o. - Lumnia UV LED lapače nové generace – evoluční řešení proti létajícímu hmyzu

    7. Ing. Miroslav Kiš, TÜV SÜD Czech s.r.o. - Efektivní plán analýz pro monitoring hygieny prostředí a bezpečnosti vstupních surovin

    8. Iva Werbynská, Obalový institut SYBA - Obaly a jejich role v bezpečnosti potravin

    9. Ing. Jozef Kerekréty, LRQA Česká republika s.r.o. - Analýza nebezpečí pro bezpečnosti potravin, falšování potravin a obranu potravin - podobnosti i rozdíly.

    10. Petra Bártová, Makro Cash&Carry ČR s.r.o. - Digitálně od začátku do konce

    11. doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D., VŠCHT Praha - Falšování potravin – lze vždy odhalit v laboratoři?

    1. Partneři konference

    2. Mediální partneři

    3. ALS Czech Republic

    4. Durwen

    5. LRQA Česká republika - dokumenty

    6. LRQA Česká republika - video

    7. Testo - dokumenty

    8. Testo - video

    9. The Cloud Provider

    10. TÜV SÜD Czech

    11. Tyco Fire&Security Czech Republic, divize Johnson Controls

    1. Na závěr

    2. Jaká témata a prezentující byste chtěli vidět na příští konferenci?

About this course

  • 1 790,00 Kč
  • 27 lekce
  • 4 hodiny videoobsahu

Kontakt

QUALIFOOD s.r.o.

nám. Míru 111/17, 787 01  Šumperk

IČ 26822563, DIČ CZ26822563

[email protected]    tel. 583 283 459