Videozáznam IFS konference o bezpečnosti potravin 2018, Praha, 9.10.2018

9. října 2018 se konala 3. konference IFS o bezpečnosti potravin, kterou pro IFS Management GmbH zajišťuje QUALIFOOD s.r.o.

Pokud jste se akce účastnili a chcete si prezentace připomenout, případně pokud jste se z jakéhokoliv důvodu akce účastnit nemohli, můžete všechny prezentace shlédnout na videozáznamech.

Program:

IFS: Vývoj a novinky
Stephan Tromp, IFS Management GmbH

Biofilmy, skrytý svět v potravinářském průmyslu
Dr. José Juan Rodríguez Jerez, iTram Higiene a QSL s.r.o.

Zásady komunikace v krizovém řízení
Ing. Marta Nováková, Makro Cash&Carry ČR s.r.o.

Stav plnění zákonných požadavků u výrobců potravin podle Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Ing. Jindřich Pokora, Státní zemědělská a potravinářská inspekce

Neohlášené audity IFS: požadavky a praktické zkušenosti
Ing. Petr Baudyš, Penny market s.r.o., Mgr. Barbora Pšenicová, Inutec s.r.o.

Možnosti externího financování investic pro potravinářské firmy
Michal Bartal, EFA CT s.r.o.

Krizové řízení: black mailing (nekalé jednání jednání spotřebitele)
Ing. Martina Frolíková, Vitana a.s. (Orkla group)

Chemické nebezpečí: Akrylamid v potravinách
Miroslava Illová, TÜV SÜD Czech s.r.o.

Nové trendy v oblasti boje proti škůdcům v potravinářství
Darie Sudová, Services PCM, s.r.o.

Postřehy z IFS auditů – časté odchylky a neshody
Ing. Martina Jurčová, BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.

Profesionální lapače hmyzu PESTWEST
Bc. Matěj Kollárik, ELKILL

Analýza rizik falšování potravin pro proces balení do spotřebitelského obalu
Ing. Jozef Kerekréty, Lloyds Register Quality Assurance Limited

Bezpečnost potravin: trendy a řešení detekce cizích předmětů
Martin Kopeček, Bizerba Czech & Slovakia s.r.o.