Online školení

Obsah školení:

  • Úvod do problematiky falšování potravin
  • Požadavky norem BRC Food, IFS Food a FSSC22000
  • Analýza ohrožení a další
Koupit kurz

Obsah školení:

  • Úvod do problematiky obrany potravin
  • Požadavky norem BRC Food, IFS Food a FSSC22000
  • Analýza ohrožení a další
Koupit kurz

Komu je školení určeno:

  • Manažerům kvality, pracovníkům výroby
  • Pracovníkům poradenských organizací
Koupit kurz

9. října 2018 se konala 3. konference IFS o bezpečnosti potravin, kterou pro IFS Management GmbH zajišťuje QUALIFOOD s.r.o.

Pokud jste se akce účastnili a chcete si prezentace připomenout, případně pokud jste se z jakéhokoliv důvodu akce účastnit nemohli, můžete všechny prezentace shlédnout na videozáznamech.

Koupit videozáznam

Obsah školení:

  • Změněné a nové požadavky ve verzi 6.1
  • Stručný přehled nezměněných požadavků normy verze 6 převzatých normou verze 6.1 se zaměřením na problematické oblasti
  • Protokol normy IFS Food verze 6.1
  • Účastníci obdrží vzorový postup prevence falšování potravin vyhovující požadavkům nové kapitoly normy IFS food zabývající se touto problematikou, postup bude v průběhu kurzu vysvětlen i na praktických příkladech
Koupit kurz

31. října 2019 se konala 4. konference IFS o bezpečnosti potravin, kterou pro IFS Management GmbH zajišťuje QUALIFOOD s.r.o.

Pokud jste se akce účastnili a chcete si prezentace připomenout, případně pokud jste se z jakéhokoliv důvodu akce účastnit nemohli, můžete všechny prezentace shlédnout na videozáznamech.

Koupit videozáznam