Online školení

Online kurz Obrana potravin

Kurz popisuje problematiku obrany potravin, věnuje se požadavkům GFSI schválených norem (BRC Food, IFS Food, FSSC22000) na oblast obrany potravin, vysvětluje, jak je možné provést analýzu ohrožení a vytvořit postup pro obranu potravin. Součástí kurzu jsou vzorové postupy a formuláře.

Zakoupit školení     Detail školení


Online kurz Falšování potravin

Kurz zabývající se postupem prevence falšování potravin. Obsahuje informace o různých způsobech falšování potravin, požadavcích GFSI norem (současných i pravděpodobných budoucích) jako je BRC Food, IFS Food a FSSC22000, analýzu ohrožení a postup prevence falšování potravin. Součástí jsou i vzorové postupy a formuláře.

Zakoupit školení     Detail školení


Online kurz Řízení alergenů ve výrobě potravin

Kurz se věnuje problematika alergenů v potravinách a postupu jejich řízení. Vychází z požadavků GFSI schválených norem (BRC, IFS, FSSC22000) a evropské legislativy, kterou porovnává se zahraničními.

Zakoupit školení     Detail školení


Systém kvality a bezpečnosti potravin pro střední management - vedoucí a mistry výroby

Dozvíte se, jak zavést a udržovat systém kvality a bezpečnosti potravin, zdokonalíte se v požadavcích norem. Získáte řadu praktických příkladů z oblasti požadavků norem, na které je kladen důraz při interních i certifikačních auditech potravinářských provozech.

Zakoupit školení     Detail školení


Systém kvality a bezpečnosti potravin pro manažery kvality

Dozvíte se, jak zavést a udržovat systém kvality a bezpečnosti potravin, zdokonalíte se v požadavcích norem. Získáte řadu praktických příkladů z oblasti požadavků norem, na které je kladen důraz při interních i certifikačních auditech potravinářských provozů.

Zakoupit školení     Detail školení


Interní auditor v potravinářství

Dozvíte se, jak plánovat a provádět interní audity systému kvality a bezpečnosti potravin, zdokonalíte se v požadavcích norem. Získáte řadu praktických příkladů z oblasti požadavků norem, na které je kladen důraz při interních i certifikačních auditech potravinářských prov

Zakoupit školení     Detail školení